viernes, 27 de abril de 2012

La Sara i les golejadores

Sara i les golejadores es la història de Sara i la seva passió pel fútbol i de com consegueix entusiasmar a 10 amigues. Totes coparteixen institut, aficions, amics, enemics... Probablement apendre a jugar no serà el més difícil.                                                
  Creant equip

La Sara està farta de quedar-se sempre fora de l'equip de fútbol... No es just! Enfadada, es proposa convènçer a les seves amigues (i a qualsevol altre noia de l'institut que es deixi) per formar un equip femení. I no tan sols això, vol plantar cara als nois i reptar-los an un partit... Es quedarà simplement com una aficionada o seguirà endavant? 

Les noies som guerreres


A pocs dies del partit contra els nois els problemes per la Sara i el seu equipcreixen com els fongs. Necessiten practicar pero no tene entrenador ni tampoc un espai on fer-ho sense patir les burles dels altres. Però quan estana punt de tirar la tovallola y acceptar la derrota sense tan sols haver jugat... algú té un pla. I si funciona?

Les golejadores a la lliga



Comença la lliga i aquest cop també per les noies! Sara i les seves amigues ja s'han inscrit però... Ai quantes coses queden per resoldre...! Ni tan sols tene camiseta per a l'equip! Davant de tantes dificultats arriben les reganyades i les discursions, però també surgeixen verdaderes amistats i aliats desinteresats... O no tant?

El fútbol i l'amor son incompatibles


Algú ha robat l'examen de ciencies i el professor suspendrà a tothom i les pistes apunten a Sam. Per`la Sara es resisteix a creure que hagi sigut elli intentarà descobrir la veritat ajudada per les Golejadores, que estan una mica nervioses perquè s'acosta Sant Valentí i i hi ha una gran liada de targetes en forma de cor!

Les Golejadores no es rendeixen


Les Golejadores començen amb molts mals resultats: 6-0 a favor del Liceo! Quina passada! Per si fos poc el col·legi organitza uns jocs deportius i, per crear l'equip mixt que els representi tornen a enfrentar-se amb el Halcons, l'equip masculí, en un partit en el que la Julia, literalment, no dona peu amb bola! Que està passant? I sobretot, podran les Golejadores remontar i clasificar-se per les finals?

L'últim gol


La lliga està a punt de finalitzar y les Golejedores podríen guanyar-la! Les noies estan disposades a tot per conseguir fer el seu somni realitat. Però això no es l'únic que que ocupa la ment de l'equip: s'acosta l'estiu, els últims exàmens i...el ballde fi de curs!

 Més informació a la web oficial: www.saraylasgoleadoras.com
 Ho sento però no els he pogut trobar en pdf. Cap ni un!
També podreu trobar aquesta entrada a biblioteca


No hay comentarios: